vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU “Drobeta”: Au început înscrierile pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti

Tinerii care vor să-și facă o carieră în domeniul situaţiilor de urgenţă trebuie să știe că au început înscrierile și ISU “Drobeta” recrutează tineri pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti – sesiunea septembrie-octombrie 2021.

Pentru pompieri, au fost scoase la concurs 300 de locuri, dintre care 275 de subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă (două alocate candidaţilor de etnie romă), iar 25 de maiştri militari auto. Perioada de înscriere este 2-14 septembrie, iar durata de școlarizare este de 10 luni.

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18-27 de ani, împliniți în anul participării la consurs, să fie absolvenţi cu diplomă de bacalaureat, media generală obținută la purtare, în liceu, să nu fie mai mică de 9 şi să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică și să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani. Concursul se va desfăşura la sediul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti şi constă în susținerea a două probe: evaluarea aptitudinilor fizice – prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, organizată în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2021, respectiv verificarea cunoştinţelor, ce va avea loc în data de 9 octombrie 2021.

Proba de verificare a cunoștințelor constă în susţinerea unui test grilă la disciplina – matematică. Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al M.A.I. (𝗵𝘁𝘁𝗽𝘀://𝘄𝘄𝘄.𝗺𝗮𝗶.𝗴𝗼𝘃.𝗿𝗼/𝘄𝗽-𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁/𝘂𝗽𝗹𝗼𝗮𝗱𝘀/𝟮𝟬𝟮𝟭/𝟬𝟮/𝗔𝗻𝗲𝘅𝗮-𝟭-𝗰𝗲𝗿𝗲𝗿𝗲-𝗶𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲-𝘀𝗰𝗼𝗹𝗶-𝗽𝗼𝘀𝘁𝗹𝗶𝗰𝗲𝗮𝗹𝗲-𝗠𝗔𝗜-𝟭.𝗽𝗱𝗳) se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează şi se transmite, 𝗲𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃 𝗶̂𝗻 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗼𝗻𝗶𝗰, 𝗹𝗮 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗲-𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗮 𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̧𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗿𝘂𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗿𝘀𝗲𝘂𝗺𝗮𝗻𝗲@𝗶𝘀𝘂𝗺𝗲𝗵𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗶.𝗿𝗼 (pentru candidaţii cu domiciliul sau reşedinţa în judeţul Mehedinţi), până la data de 𝟭𝟰 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭, 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃 𝗶̂𝗻 𝘇𝗶𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆ 𝘀̧𝗶 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆.

Detalii suplimentare privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia) pot fi consultate accesând site-ul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti – www.scoaladepompieri.ro sau site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al Judeţului Mehedinţi – www.isumehedinti.ro

Politica