Conecteaza-te cu noi

Actualitate

600 de lei pentru nou născuții din Ocnele Mari

Publicat

pe

Din prima zi a anului viitor, familia fiecărui nou născut din Ocnele Mari, județul Vâlcea, va primi un stimulent financiar de 600 de lei. Inițiativa primarului Remus Gabriel Sasu a fost votată de Consiliul Local la sfârșitul lunii august. Astfel, stimulentul se va acorda o singură dată, la nașterea fiecărui copil, începând cu 1 ianiarie 2022.

„Începând cu 1 ianuarie 2022, familia fiecărui nou-născut va primi un stimulent financiar de 600 de lei. Consiliul local a votat inițiativa mea în ultima sa întâlnire din luna august și sunt foarte bucuros că gândim cu toții în direcția creșterii natalității în stațiunea Ocnele Mari. Stimulentul se acordă o singură dată, la nașterea fiecărui copil, începând cu prima zi a anului viitor.

Multe dintre proiectele aflate în derulare se adresează nevoilor pe care le au copiii pentru a se bucura de o viață mai bună în localitatea lor. Sunt dintre cei foarte apropiați de activitățile școlare și extrașcolare ale copiilor noștri și, la fel ca oricare dintre dumneavoastră, mă bucur ori de câte ori am posibilitatea să aduc o bucurie copiilor din Ocnele Mari”, a declarat Primarul din Ocnele Mari, Remus Gabriel Sasu.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.