600 de lei pentru nou născuții din Ocnele Mari

Din prima zi a anului viitor, familia fiecărui nou născut din Ocnele Mari, județul Vâlcea, va primi un stimulent financiar de 600 de lei. Inițiativa primarului Remus Gabriel Sasu a fost votată de Consiliul Local la sfârșitul lunii august. Astfel, stimulentul se va acorda o singură dată, la nașterea fiecărui copil, începând cu 1 ianiarie 2022.

„Începând cu 1 ianuarie 2022, familia fiecărui nou-născut va primi un stimulent financiar de 600 de lei. Consiliul local a votat inițiativa mea în ultima sa întâlnire din luna august și sunt foarte bucuros că gândim cu toții în direcția creșterii natalității în stațiunea Ocnele Mari. Stimulentul se acordă o singură dată, la nașterea fiecărui copil, începând cu prima zi a anului viitor.

Multe dintre proiectele aflate în derulare se adresează nevoilor pe care le au copiii pentru a se bucura de o viață mai bună în localitatea lor. Sunt dintre cei foarte apropiați de activitățile școlare și extrașcolare ale copiilor noștri și, la fel ca oricare dintre dumneavoastră, mă bucur ori de câte ori am posibilitatea să aduc o bucurie copiilor din Ocnele Mari”, a declarat Primarul din Ocnele Mari, Remus Gabriel Sasu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Mirel Rădoi, cuvinte de laudă la adresa lui Rotaru: „A fost fabulos”

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la CSU Craiova,...

Trafic cu insecticid furat din Italia. Cinci persoane, depistate în flagrant delict

Cinci persoane bănuite de trafic de substanţe toxice au...

32 de trenuri cu destinația litoral intră în circulație din 16 iunie

CFR Călători a anunțat că Trenurile Soarelui, către Constanța...

USR și PMP negociază o alianță de dreapta ca alternativă la coaliția PSD-PNL

Liderii USR și PMP, Cătălin Drulă și Eugen Tomac,...