sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Designeri de top pe podium la Craiova

Povestea evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA a inceput in primavara anului 2005, intr-o luna insorita de mai. A continuat sa reprezinte, an dupa an, o sarbatoare a modei, ajungand unul dintre cele mai mari si longevive festivaluri de moda de pe intinsul patriei. Anul acesta, traditia lunii MAI a suferit mici modificari, mutandu-se la sfarsit de vara pe data de 28 AUGUST.

Avand 16 ani de activitate Royal Models Agency, reuseste chiar si in sezon pandemic timp de 2 ani la rand sa nu dezamageasca publicul. Cu masurile de riguare, acestia vor pune in scena deschisa cea de a XVI-a editie a evenimentului in incinta Electroputere Parc. Cu munca asidua Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc demonstreaza ca nimic nu este imposibil.

Royal Models Agency si-a propus ca in ultima luna de vara sa aduca femeile in centrul atentiei, fapt pentru care le-a pregatit acestora cadouri speciale, premii de rasfat si showuri de moda.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Si pentru ca organizatorii ne-au obisnuit cu surprizele, pe masura experientei pe care o are echipa de 16 ani, in cadrul evenimentului isi va face simtita prezenta un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre GEORGE HOJBOTA, cel mai bun designer de avangarda din Romania.

Povestea colectiei se desfasoara asemenea unui joc imprevizibil și enigmatic, ca dupa ridicarea unei manusi aruncata de instinct, cu imaginatie si provocari.In nuanțe de mister, fiecare rochie reprezinta o stare, o nevoie, o expresie…

Întreaga paletă cromatică se află sub semnul negrului suveran, adânc, mat, lucios, transparent sau preţios, însoţit de accente sublime de roşu, bordo şi gri metalic.Dialogul estetic se poarta intre volane supradimensionate, rochii cu decolteu generos la spate ce dezvăluie silueta cu mişcări de felină, piese vestimentare ce poartă semnătura hand-made, centuri late menite să accentueze talia, cizme înalte, mănuşi lungi şi măşti senzaţionale ce potenţează privirea şi expresia buzelor.

Totul este un joc al comunicării, un joc de cuvinte… între linii și forme, între umbre și dezvăluiri cu înțeles printre rânduri, o desfăşurare de linii, forme, texturi, culori, expresii, senzatii în sprijinul a tot ce este unic, ingenios şi la cotele cele mai înalte ale excentricului.

Anul acesta, in cadrul Festivalului de Moda Miss Royal Models Romania, organizatorii vor pune in scena, in premiera in Romania, 2 show-uri veritabile:

– Colectia MILITARY URBAN by MENTOR, este expresia preocuparii inovative a brandului. MENTOR nu inceteaza sa inoveze si investeste timp si resurse importante in perfectionarea manierei de lucru, dintr-o dorinta continua de autodepasire. Colectia se incadreaza in trendul economiei durabile si al sustenabilitatii. Intrarea pe piata prêt-à-porté se datoreaza preocuparii constante pentru valorizarea stocurilor rezultate din productia de uniforme militare. Astfel, modelele creeate in cadrul colectiei beneficiaza de atuurile materialelor din care sunt confectionate, tesaturile avand proprietati particulare cum ar fi: impermeabilitatea, rezistenta crescuta la spalare, rezistente coloristice crescute, tratamente speciale care asigura o utilizare indelungata. Colectia se adreseaza “tinerilor” de orice varsta, atat nostalgicilor cat si fashionistilor.

– UNIVERSITATEA CRAIOVA prezinta in premiera la un eveniment de fashion, Kitul Universității Craiova din sezonul competițional 2021-2022! Intreaga colectie prezinta motive fotbalistice ale celei mai iubite echipe din Banie. În partea din față a tricoului se regăsește stema Științei și logo-urile PUMA și Betano România. Pe spatele tricoului se regăsește logo-ul „Campioana Unei Mari Iubiri”, în timp ce pe mâneca stângă se află un steag alb-albastru în dungi orizontale. Stema clubului este imprimată, de asemenea, în interiorul numerelor de pe spatele tricoului. Această colecție a fost concepută pentru a face față celui mai înalt nivel de performanță. Tricourile sunt confecționate din material respirabil care, încombinație cu croiala ergonomică, îndeplinește toate condițiile de care au nevoie cei mai buni jucători din Banie!

MED TEHNICA va pune in scena al doilea an la rand colectia de ehipamente medicale WonderWink. Cand spui WonderWink te referi la tot ce e mai fresh, distractiv si esential din industria uniformelor medicale si nu numai. Brand-ul se bazeaza pe croiala perfecta atat pentru marimile medii cat si pentru cele mai mici sau mai mari. Finisajele, culorile si detaliile prezente in fiecare produs, chiar si la accesorii, sunt cele care iti permit sa iti exprimi personalitatea in timp ce iti pastrezi profesionalitatea. Echipamentele WonderWink sunt folosite in absolut toate domeniile medicale: de la receptiile clinicilor si spitalelor pana la salile de operatie. Oricand vezi logo-ul care iti face cu ochiul stii sigur ca eficienta maxima este imbinata cu design-uri demne de industria modei. Nu degeaba brand-ul a castigat numeroase premii la Uniform Retailer’s Association Trade Show, printre care si titlul de Manufacturer of the Year.

YVETTE DESIGN este un brand cu o activitate de peste 7 ani care imbina cele mai deosebite materiale si texturi pentru a va oferii un produs finit de o calitate aparte. Rochiile Yvette Design, sunt create in atelierul propriu de la o simpla schita la rochia mult visata. Cu modele extrem de feminine, elegante si mereu atente la detalii, facem tot posibilul sa va oferim doar produse de top. Am inceput aceasta calatorie din pasiune pentru frumos, pentru arta si ne dorim sa va incantam privirile cu modele din ce in ce mai deosebite si pline de farmec. Calitatea materialelor, executia impecabila a produselor fac din Yvette Design locul preferat al oricarei femei care ne trece pragul.

URBAN KIDS prezinta anul acesta o colecție nostalgică inspirată din Paris care se va numi: „Chéri, Chéri”. Simplă, cochetă, dar plină de culoare! „Franțuzoaicele sunt faimoase în întreaga lume pentru stilul lor unic. Au acel „je ne sais quoi”, cum le place lor să-și spună, care le ajută să fie extrem de chic și de feminine, lăsând impresia că nu au depus niciun efort pentru asta… Noi în primul rând vom ieși la scenă cu starea lor de spirit. Apoi vom căuta sa redăm în colecția noastră combinația de bluze ,,bretone”, celebrele dungi marinărești, atât de feminine și chiar puțin sexy, care pot fi purtate cu orice, de la fuste și pantaloni – pînă la jeans! Ne-am gândit și la rochia neagra versatilă, un sacou poate două, trenciuri binențeles, cămășile imaculate albe… care în combinație cu pantaloni cigarette, fuste conice sau bouclé vor adaugă clasă oricărui model.

Traditia trebuie respectata, asa ca Royal Models Agency are onoarea de a va prezenta inca un invitat surpriza, si anume ROSICA MRSIK, fiind renumită pentru ideile și amprenta sa, cu stil contemporan, sofisticat și sculptat foarte delicat. Locuieste si lucreaza la Skopje, Macedonia si este premiata la nivel international, iar din 2009 activeaza sub propria eticheta. Lucrările sale au fost si sunt prezente la diverse evenimente de modă și magazine conceptuale la nivel local și internațional în: New York, Sofia, Viena, Zurich, Lausanne, München, Dubai, Belgrad, Ljubljana, precum și expuse la magazinele Macy’s din New York.

Festivalul de la Craiova nu este unul atat de clasic, organizatorii au presarat in cadrul evenimentului si un concurs de Miss, care are in componenta anul acesta 12 concurente ce se vor lupta prin frumusete si gratie pentru castigarea marelui titlu ”Miss Royal Models Romania 2021”.

Va invitam sa urmariti un regal de frumusete in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de arta iar calitatea, taieturile fine si materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

spot_img
spot_img

Politica