vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mutu, dezamăgit de atacanții lui după Mioveni-FCU Craiova 1-0

FCU Craiova a pierdut în fața celor de la CS Mioveni, scor 1-0, după un nou meci în care alb-albaștrii nu au convins. Oltenii au avut motive în plus de supărare la finalul partidei, după greșelile de arbitraj care au schimbat soarta meciului. Antrenorul oltenilor nu a vrut să comenteze arbitrajul, dar a fost vizibil deranjat de maniera în care au fost luate deciziile.

„Am dominat în totalitate jocul. Cum spuneam și acum câteva săptămâni, câteodată fotbalul este nedrept. Nu meritam să pierdem. Noi am venit, ne-am făcut jocul cu o echipă care s-a apărat în jumătatea ei. Am încercat să îi desfacem. Am și marcat, dar mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj. Am văzut în timpul meciului, nu trebuie să văd după meci. Frustrarea este mare. Vă las pe dumneavoastră să vedeți câte greșeli s-au făcut în defavoarea noastră”, a spus Mutu.

„Briliantul” și-a certat public atacanții, pentru că nu se concentrează suficient în fața porții și nu sunt productivi. Încă din startul campionatului, FCU Craiova a avut probleme în ofensivă, iar conducerea clubului a căutat să transfere fotbaliști să facă față în acel compartiment.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Atacanții mei trebuie să fie mai atenți când ajung în fața porții și să marcheze. Până la urmă, fotbalul se joacă pe goluri. Per ansamblu, sunt mulțumit. În afara de ocazia din repriza a doua, ei nu au avut nicio ocazie la poartă. E loc și pentru noi să jucăm mult mai bine. Pe viitor, cred că acest noroc o să se întoarcă. Până acum, și la Voluntari și acum, nu mă recunosc învins. Pe tabelă, au câștigat adversarii, dar eu nu o văd așa. În afară de CFR care este campioana României, nicio echipă nu ne-a dominat. Am jucat de la egal la egal și am dominat toate partidele. Vor veni și golurile”, a mai declarat Adrian Mutu la finalul partidei.

Sursă foto: Ultras România 1918

Politica