duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trotinetele electrice, interzise în Severin


Trotinetele electrice au fost interzise în zonele pietonale din Drobeta Turnu Severin.  Hotărârea a fost luată în cadrul ședinței de vineri a consilierilor locali, după cum menționează Primarul Muncipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.
Edilul a subliniat faptul că în ultimul timp au existat foarte multe sesizări cu privire la tinerii care folosesc trotinetele și nu respectă regulile de deplasare.

„Au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare, conduc cu viteză și au fost dese situațiile în care au lovit trecătorii. Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranța noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu din fața tinerilor vitezomani. Este obligatoriu să reglementăm condițiile de deplasare pentru a evita accidentele”, a declarat Marius Screciu.

Interdicția urmează să intre în vigoare începând de miercuri, dacă decizia nu va fi atacată de către Prefectură. Cei care vor folosi trotinetele electrice în zonele interzise vor fi întâi avertizați, apoi amendați.
Astfel, Drobeta Turnu Severin intră pe lista orașelor din țară unde trotinetele electrice au fost interzise în spații publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica