vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

17 garaje, puse la pământ într-o săptămână. Alte 22 urmează

17 garaje, amplasate ilegal pe str. Câmpia Islaz, str. Bibescu și Ciupercă, din Craiova au fost desființate săptămâna trecută de către Poliția Locală. Alți 22 de proprietari de garaje, ilegal construite, au primit somații în acest sens.

„Săptămână trecută au fost desființate 17 garaje, amplasate ilegal pe str. Câmpia Islaz și str. Bibescu, zona Complexului Comercial „Ciupercă”. Au fost deja emise somații pentru alte 22 de garaje ce ocupă domeniul public fără forme legale, amplasate pe str. Principatele Unite”, conform Poliției Locale Craiova.

Garajele construite ilegal pe domeniul public din Craiova vor fi, în continuare, desființate de către autorități, polițiștii locali fiind cei care se ocupă de inventarierea și desființarea amplasamentelor ilegale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Continuă acțiunea de inventariere și desființare a construcțiilor – garaje ce nu dețin contracte cu autoritatea locală care sa le permită să ocupe domeniul public/privat al municipiului Craiova. Serviciul Disciplină în Construcții din cadrul Poliției Locale derulează acțiunea de inventariere și eliberare domeniul public/privat al municipiului Craiova”, au mai adăugat reprezentanții Poliției Locale Craiova.

Politica