Horoscop 1 august 2021. Racii au parte de o zi plină de romantism

Berbec

O zi plină de energie, astăzi, pentru nativul din zodia Berbec. Vreți să rezolvați multe lucruri și veți și reuși. Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii. În ceea ce privește sănătatea, încercați să vă ocupați mai mult de dumneavoastră și să vă ascultați semnalele pe care le primiți de la corp.

Taur

Taurii au o zi foarte dificilă. Sunteți puși pe ceartă, iar asta nu este deloc bine. În felul aceste veți risca să vă stricați relațiile cu cei din jur. Nu mai încercați să găsiți pretexte din absolut orice. Astrele vă sugerează să vă luați o vacanță. Sunteți mult prea stresați.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor cunoaște persoane noi. În cercul dumneavoastră de prieteni au intrat persoane noi. Veți rămâne surprinși de cât de multe lucruri aveți în comun. Ba mai mult, cu una dintre ele, s-ar putea să vă doriți ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Rac

Astăzi, pentru nativul din zodia Rac apar schimbări pe plan sentimental. Relația dumneavoastră cunoaște un alt nivel, iar asta nu poate decât să vă bucure. Sunteți emotivi și plini de romantism. Vă gândiți chiar să-i faceți persoanei iubite o surpriză. Totul va ieși absolut superb. Nu vă lăsați intimidați la locul de muncă de colegii răutăcioși.

Leu

Leii au un început de lună plin de schimbări. S-ar putea să schimbați locul de muncă sau să vă achiziționați o casă sau un apartament. Efectiv, simțiți că nu vă mai regăsiți în această formulă, iar asta vă determină să vă doriți o schimbare. În ceea ce privește starea de sănătatea, este posibil să aveți ușoare dureri de stomac.

Fecioară

Pentru Fecioare, astăzi, va fi o zi a revederilor cu prietenii vechi. Posibil să se organizeze o întâlnire cu foștii colegi de școală, liceu sau facultate. Veți restabili conexiuni care păreau a fi pierdute. În a doua parte a zile, veți avea parte o surpriză din partea unei persoane dragi.

Balanță

Balanţele au un simţ al umorului dezvoltat. Astăzi, sunteţi puse pe glume, spre amuzamentul celor din jur. Aveţi multă energie şi voie bună. Ați putea merge într-un parc de distracții. Este posibil să primiți un telefon de la un prieten apropiat care vă va cere ajutorul într-o situație mai delicată.

Scorpion

Vă dedicați o parte din timpul de odihnă pregătirii unor chestiuni care au legătură cu hârtii sau documente importante. Rețineți că acest lucru vă poate aduce un pic de tristețe sau cădere emoțională, pentru că vă consumă mult din resursele de energie.

Săgetător

Planuri de vacanță pentru nativul din zodia Săgetător. Sunteți hotărâți să vă petreceți weekend-ul într-un mod inedit. Vă gândiți să plecați undeva cât mai departe de casă, posibil chiar și în străinătate, într-un city break. Aveți grijă la obiectele pe care le aveți la dumneavoastră. Se arată o predispoziție de a pierde obiecte. 

Capricorn

Sunteţi atât de sensibili şi reuşiţi să-i molipsiți chiar și pe ceilalți. Dacă sunteți într-o relație, astăzi, veți dori să organizați un fel de cină romantică pentru partener. N-ar strica niște lumânări, bețișoare parfumate și o baie cu spumă.

Vărsător

Nu vă lăsați păcăliți de cei care vor doar să profite de generozitatea voastră. Poate simțiți că sunteți atras de ei pur și simplu doar pentru că aveți nevoie de cineva care să vă acorde atenție. 

Pești

Astăzi veți dori să faceți doar ceea ce vă place, indiferent de ceea ce își doresc alții. Luați în considerare împărțirea timpului pentru a îndeplini și dorințele celor apropiați.

Populare

Recomandări

Craiova. Părinți supărați, după un spectacol de magie. Magicianul: Pot reclama la OPC

Mai mulți părinți care au luat parte împreună cu...

Europa se pregătește pentru posibile întreruperi în funcționarea rețelelor de telefonie mobilă

Ceea ce părea odinioară de neimaginat ar putea să...

S-au tras la sorți grupele din Cupa României. Cu cine vor juca echipele din Craiova

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României a avut...

George Simion, dus la secţie de poliţie! S-a ales cu dosar penal

Un scandal a izbucnit noaptea trecută, în Piața Victoriei,...