vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Accident pe DN65. Trei oameni au murit

Trei persoane, între care un minor de 16 ani, și-au pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc în această dimineață pe DN65, în județul Olt. Potrivit Poliției, un autoturism și un autocamion s-au izbit frontal.

„La data de 26 iulie a.c., ora 07.02, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65 – European 574, între localitățile Negreni și Optași.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș și un autoturism în care se aflau 3 persoane, din care 2 bărbați și o femeie. Cele 2 autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat.” – IPJ Olt

Potrivit ISU Olt, care a trimis la fața locului echipaje de salvare, victimele sunt din Timișoara. Este vorba despre un bărbat de 61 ani, o femeie de 60 ani și un minor de aproape 16 ani.

Polițiștii transmit că șoferul autocamionului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. El nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.” – IPJ Olt

Politica