miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 15 Iulie 2021. Este o zi prielnică schimbărilor, pentru Fecioare

Berbec

În sfârșit, obțineți rezultatele dorite și așteptate pe planul profesional. Reușiți să vă relaxați puțin însă fiți cu ochii in patru, deoarece chiar un prieten vă poate pune bețe-n roate. Partenerul vă atrage atenția asupra dozării timpului dumneavoastră.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă simțiți nevoit să intrați în unele discuții aprinse care țin strict de situația dumneavoastră financiară. Spre după-amiază, este nevoie să fiți mai atent, deoarece pot apărea probleme ușoare de sănătate.

Gemeni

Nu este o zi bună pentru plecări, deoarece există riscul unor complicații sau chiar accidente din cauza neatenției. Afacerile le puteți amâna pe mâine, pentru că nu aveți putere de convingere.

Rac

De dimineață, începeți să vă faceți planuri de plecare într-o excursie sau o călătorie scurtă ce va atrage nemulțumirea partenerului și se vor isca diverse certuri sau discuții. Înainte de a confirma, cereți sfatul și unei persoane apropiate.

Leu

În prima parte a zilei, sunteți surprins de primirea unei sume de bani de la locul de muncă. Din cauza instabilității relației sentimentale, nu reușiți să vă concentrați și să duceți toate îndatoririle la un bun sfârșit.

Fecioară

Este o zi prielnică schimbărilor, cel puțin în ceea ce privește viața amoroasă. Vă veți întâlni cu prieteni vechi care vă vor trezi amintiri plăcute. Acordați atenție și partenerului de viață!

Balanță

Traversați o perioadă stabilă în viața dumneavoastră atât pe planul financiar, cât și social și sentimental. Vă simțiți înțeles și susținut și vă găsiți puterea de a trece peste orice obstacol care vă va apărea în cale.

Scorpion

Primiți o propunere nouă cu privire la un loc de muncă pe care l-ați urmărit de mult timp. Chiar dacă sunteți mai mult decât atras de câștiguri, ar fi bine să cântăriți și ce este nevoie să faceți pentru a le obține.

Săgetător

Astăzi, duceți la bun sfârșit tot ce ați început în ultimele zile. Veți primi un ajutor financiar din partea unui membru al familiei. Dacă vă gândiți să refuzați, fiți diplomat, pentru a nu isca certuri și discuții!

Capricorn

Sunt favorizate schimburile de locuințe. Sunteți susținut în acest demers de familie și prieteni, cu toate că vor fi și unii cârcotași. Este o zi în care vă recomandăm să vă ascultați intuiția.

Vărsător

Vă simțiți copleșit de numărul problemelor care s-au adunat în ultimul timp însă dacă le rezolvați pe cele prioritare, vă veți simți mai mult decât satisfăcut și împlinit. Nu este o zi bună pentru a face cheltuieli inutile.

Pești

Astăzi, vă va reuși tot ce ține de casă și familie. Puteți primi o sumă importantă de bani care vă era mai mult decât necesară. Spre după-amiază, puneți planurile cap la cap cu partenerul de viață.

Politica