joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 14 iulie 2021. Vărsătorii au șanse mari să-și întâlnească jumătatea în dragoste

Berbec

O persoană apropiată vouă ar putea trece printr-o perioadă dificilă din viaţa lor. Asiguraţi-vă că le sunteţi alături, oferiţi-le suportul emoţional de care au nevoie, sfaturi, răbdare şi înţelegere. Implicaţi-vă cu sinceritate şi poate, împreună veţi găsi şi o modalitate de a trece peste clipele dificile.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este foarte posibil ca anumite persoane importante să îți ceară să faci anumite lucruri de care pur și simplu nu ai chef, motiv pentru care vei simți că ești prins pe picior greșit. Crede în ceea ce îți dictează conștiința și nu te lăsa influențat de ceilalți. Dacă tu nu ești de acord cu ideile celorlalți, caută în interiorul tău răspunsul și vei afla ce ai de făcut.

Gemeni

Se poate să întâlniți pe cineva care să vi se potrivească în dragoste și să vă înțelegeți, să puteți forma un cuplu stabil. Va puteți folosi rezerva de energie să începeți ceva care să vă aducă venituri cu care să vă puteți întreține familia, să aveți tot ce vă trebuie.

Rac

O să primiți ajutor din partea unor oameni care țin la voi vă apreciază și o să fie un câștig cert și nu neapărat legat de bani. Apar oportunități de a face lucruri care să vă pună în valoare și să câștigați bani strălucire în carieră, mai ales dacă o să aveți curaj.

Leu

S-ar putea să apară unele schimbări la locul de muncă și să nu îți convină deloc. Va trebui să îți creezi singur șansa de a-ți exprima aceste nemulțumiri față de cei care vor să te asculte.

Fecioară

Ați putea pleca undeva așa pe nepusă masă și să luați o gură de aer, revedeți și niște rude cărora le-oți fi dus dorul. Poate vă asociați cu cineva care muncește la fel de mult ca și voi, e o persoană pricepută și o să aveți succes o să vă asigurați bani pentru traiul zilnic .

Balanţă

Este o zi superbă pentru tine. Vei socializa foarte mult cu cei din jurul tău. În plus, vei întâlni și oameni noi cu care vei simți că rezonezi. Pe de altă parte, te încearcă și sentimente de invidie pentru că o persoană adună laurii în urma unei idei pe care ai avut-o și tu, dar pe care ai împărtășit-o cu ceilalți. Stai fără grijă. Va veni și momentul în care tu vei străluci.

Scorpion

Cineva din anturajul apropiat poate lua o decizie care te supără sau îți provoacă o pierdere. Reacția ta va duce la pierderi și mai mari sau la normalizarea întregii situații.

Săgetător

Poate faceți și voi un control medical, să fiți sigur că totul e în regulă, să nu vă treziți cu surprize neplăcute. Poate aveți un gând cu banii din economii, să investiți într-o afacere să aveți cu ce să plătiți rate, facturi, taxe școlare și să vă puneți la adăpost.

Capricorn

S-ar putea să te streseze cam mult statutul pe care îl ai în ochii unora dintre apropiați. Ai de ales între a te defini singur sau a depinde la nesfârșit de părerile altora.

Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe cumpărături. Ai chef să faci tot felul achiziţii, iar asta îți poate afecta serios portofelul. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai ponderat și să cumperi doar ce este necesar. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi este timpul să faci primul pas. Sunt șanse mari să-ți întâlnești jumătatea.

Peşti

În acest moment, ești convins că deciziile unui apropiat îți vor bloca anumite planuri sau le vor face imposibil de realizat. Este doar o impresie de moment.

Politica