vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clubul oltean a oficializat transferul portarului austriac: „Am auzit că fanii echipei sunt fantastici!”

FCU Craiova a realizat cea de-a șaptea mutare a acestei veri. Oltenii au oficializat aducerea lui Armin Gremsl, portar austriac în vârstă de 26 de ani, care se afla de ceva vreme în probe la echipa din Bănie.
Gremsl s-a arătat extrem de încântat de faptul că va juca pentru echipa pregătită de Adrian Mutu.
„Sunt foarte fericit că am semnat. Încă din prima clipă m-am simțit bine aici, sunt încântat. Am fost aici în probe inițial, am simțit o conexiune puternică cu staff-ul, cu coechipierii. Mi-au plăcut antrenamentele, sunt nerăbdător să începem treaba. Toți de aici sunt foarte politicoși, avem un grup bun. Sunt nerăbdător să joc, am auzit că fanii echipei sunt fantastici, abia aștept să ajung la Craiova”, a declarat jucătorul, pentru site-ul oficial al clubului FCU Craiova.
Cifrele lui Gremsl nu sunt dintre cele mai strălucite. În 73 de meciuri disputate în prima ligă din Cipru, pentru Doxa Katokopias a încasat 119 goluri, adică o medie de 1.63 goluri pe meci. În liga a doua austriacă, Gremsl are 51 de goluri primite în 26 de partide, medie de aproximativ 2 goluri / meci. Ultima dată a evoluat pentru Sankt Pollen, în Bundesliga 2.  
FCU Craiova i-a mai adus în această vară pe Juan Bauza (25 de ani, mijlocaș dreapta), Pedro Machado (25 de ani, fundaș central), Samuel Asamoah (27 de ani, mijlocaș central), Mamadou Bagayoko (31 de ani, fundaș dreapta), Dominik Kovacic (27 de ani, fundaș central). Marko Gajic (29 de ani, fundaș central).

Politica