luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenzi de peste 50.000 de lei date de polițiștii mehedințeni în weekend

Poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier Mehedinti au aplicat, weekendul trecut, 140 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic, care nu au respectat Codul Rutier, în valoare de 52.940 lei.
Poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedințene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 52.940 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării 44 de permise de conducere, au fost controlate 144 de autovehicule și au fost legitimate 167 de persoane.  
Astfel, 53 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, 26 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă și 13 conducători auto a fost depistați în trafic sub influența băuturilor alcoolice.

Politica