duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosar penal pentru actorul George Mihăiță care s-a urcat băut la volan și a provocat un accident

George Mihăiță a provocat un accident pe bulevardul Basarabia din București, miercuri seară. Etilotestul a arătat că băuse, iar actorul s-a ales cu dosar penal.

Actorul de 72 de ani a intrat cu mașina într-un alt autoturism oprit în refugiul STB.

„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, a transmis Brigada Rutieră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După accident, Mihăiță a fost testat cu etilotestul, apoi a fost condus de polițiști la INML, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei, scrie Digi24.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, mai arată Brigada Rutieră.


Politica