miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie la păcănele

Bătaie la păcănele în Craiova. Un tânăr nervos a bătut un bărbat de 43 ani și a distrus un aparat de joc. Polițiștii au fost alertați de o tânără din Mischii, angajată a sălii de jocuri de noroc.

„In această seară, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112 de o tânără de 24 ani din comuna Mischii, operator la o sală de jocuri electronice din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat de 43 de ani, din localitate, a fost agresat fizic de către un tânăr în urma unor discuții în contradictorii privind un aparat de joc, aparat care a și fost distrus de tânărul respectiv.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, de catre un echipaj de ambulanță, nefiind transportat la spital întrucat a refuzat acest lucru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, bărbatul în cauză nu a dorit să formuleze plângere”, potrivit IPJ Dolj.

Cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violente şi distrugere.

„Cercetările sunt continuate pentru identificarea tânărului bănuit de comiterea faptelor sesizate si stabirea situației de fapt, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, mai arată IPJ Dolj.

Politica