sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Înșelăciuni și fraude informatice, comise de un tânăr din Potcoava

Polițiștii argeșeni au prins în flagrant un tânăr de 25 de ani din Potcoava, Olt, care timp de trei luni ar fi păcălit mai mulți oameni prin diverse înșelăciuni informatice.

Acesta s-a dat drept reprezentantul unei firme de transport, încasând în avans banii mai multor persoane din diferite județe pentru servicii de transport care nu există. Tânărul le oferea, printr-un program special, facturi proforme celor care plăteau, reușind să strângă aproximativ 10.000 de euro.

În tot acest timp a fost ajutat indivizi pe care îi racola de pe stradă sub diverse pretexte. Sumele erau virate în conturile lor, fiind retrase ulterior și trimise către tânărul oltean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Pitești, imediat după ridicarea unei sume de bani obținută prin această modalitate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

spot_img
spot_img

Politica