marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Strada Vintilă, închisă complet

Strada Vintilă din municipiul Slatina va fi închisă în întregime pentru următoarea perioadă, având în vedere lucrările de execuție privind rețeaua de canalizare, efectuate pe acea porțiune.

Șoferii vor fi astfel nevoiți să ocolească lucrările pe  strada Ghiocei, paralelă cu Vintilă Vodă, tot până în intersecţia cu strada Vederii şi mai departe, pe bulevardul Nicolae Titulescu, relatează reporter24.info. Până acum, ruta ocolitoare era pe lângă fostul magazin „Oltul, până la intersecția cu strada Vederii.

Poliția din Slatina urmează să emită avizul privind închiderea străzii, momentan fiind montați stâlpi sau indicatoare care să interzică circulația și oprirea pe strada cu pricina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Constructorul urmează să închidă şi cealaltă porţiune a străzii Vintilă Vodă pentru finalizarea lucrărilor la reţeaua de apă şi canal. Noi am trasat un marcaj temporar, am montat stâlpişor şi, atunci când poliţia va da ok-ul, traficul rutier va fi deviat pe strada Ghiocei. Totodată, pe această stradă au fost montate indicatoare cu oprirea interzisă”, a declarat Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), Claudiu Dascălu.

Șantierul deschis pe strada Vintilă Vodă vizează reabilitarea şi extinderea  sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

foto: repoter24.info

Politica