luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele operative Distribuție Oltenia vor însoți azi, 24 iunie 2021, un transport agabaritic pe ruta Alexandria – Caracal – Craiova – Podari – Maglavit – Drobeta Turnu Severin – Orșova pentru a asigura condițiile de securitate electrică și disconfort minim pentru consumatorii de energie din aceste zone

Transportul agabaritic în cauză, cu dimensiuni de 40 m/ 3 m și 4.5 m înălțime, se va deplasa pe o rută extinsă care include trecerea prin localitățile Alexandria – Caracal – Craiova – Podari – Maglavit – Drobeta Turnu Severin – Orșova din aria operațională a operatorului Distribuție Oltenia.

Menționăm că operatorul nu a fost înștiințat în prealabil de efectuarea acestui transport însă, în fiecare județ, o echipă operativă DEO va însoți transportul pentru a preveni eventuale avarii electrice.
Asistența tehnică asigurată de Distribuție Oltenia poate presupune întreruperi temporare ale energiei electrice și lucrări de demontare/ remontare branșamente electrice, doar dacă transportul va trece prin zone în care rețeaua electrică de distribuție și branșamentele existente sunt montate la o distanță mai mică decât dimensiunile transportului.

Echipele operative DEO vor fi în teren pentru a asigura întreruperea alimentării cu energie electrică în condiții de siguranță precum și revenirea la schema normală de funcţionare a rețelei electrice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Le mulțumim consumatorilor de energie electrică din zonă pentru înțelegere și îi asigurăm că operatorul de distribuție va depune toate eforturile pentru un disconfort minim.

Reamintim!
Pentru semnalarea oricăror incidente intervenite în instalaţiile de distribuţie a energiei electrice, vă rugăm să apelaţi INFO Tel, la numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:
⦁ 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice reţea;
0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.

Direcția Comunicare & Marketing

Politica