joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Parcări noi, amenajate în cartierul Progresu

Slătinenii din cartierul Progresu se vor bucura în următoarea perioadă de mai multe locuri de parcare, amenajate în apropierea blocurilor.

Autoritățile locale au demarat un proiect de extindere a parcărilor în municipiul Slatina, în special în zonele de blocuri. Astfel, în cartierul Progresu vor fi făcute două parcări a câte 15 locuri fiecare.

Totodată, în zonele respective se lucrează și pentru asfaltarea străzilor degradate, potrivit șefului Direcţiei de Administrare a Străzilor şi Iluminat Public (DASIP) Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În zona Școlii Nr. 2, lucrările constau în reabilitarea stratului de asfalt existent degradat, pe toate aleile de acolo, inclusiv undeva prin spatele băncii BCR.

De asemenea, pentru că zona ne permite amenajarea unor parcări, este prevăzut și un astfel de proiect, mai ales că sunt niște spații libere destul de generoase.

Parcările au în jur de 15 locuri între primele două blocuri, urmând ca între următoarele tot în jur de 15 să fie. Deci vor fi aproximativ 30 de locuri de parcare. Vor fi două parcări”, a declarat Daniel Murgule, șef DASIP.

Lucrările pentru amenajarea parcărilor din Progresu vor ține circa o lună. Mai mult, ca urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor din municipiu, vor mai fi derulate proiecte asemănătoare, conform olttv.ro.

Politica