vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean plecat după ciuperci, căutat pe munte cu elicopterul SMURD

Un bărbat din Băile Olăneşti a fost dat dispărut de către familie. Acesta a plecat la cules de ciuperci şi cimbrişor, pe munte, dar nu s-a mai întors acasă.  Persoana dispărută are 65 de ani și este căutat de polițiști de două zile.

Polițiștii vâlceni, împreună cu militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, însoțiți de cei de la X3M OFFROAD,  l-au căutat pe bărbatului din orașul Băile Olănești.

„În noaptea de 30/31 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Băile Olănești cu privire la faptul că, tatăl său ANDREIAN NICOLAE, de 65 de ani, din localitate, a plecat în cursul dimineții în munte, pentru a culege ciuperci și cimbrișor în punctul Bacea-Valea Ulmului și nu s-a mai întors”, informează IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul are părul castaniu închis, calviție, ochi căprui. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la momentul dispariției. Pentru depistarea bărbatului a fost solicitat și un elicopter SMURD.


foto: adevarul.ro

Politica