joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 3.000 de persoane, verificate pe stradă de polițiști

Polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control din județul Vâlcea au ieșit, din nou, în control. Aceștia au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În carul acestei acțiuni, au fost verificate 259 de societăți comerciale, 584 mijloace de transport, au fost verificate/legitimate 3.216 persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 62 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, respectiv 58 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 4 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind carantinarea/izolarea, valoarea sancțiunilor fiind de 7.500 de lei.

„Facem precizarea că în această perioadă nu este permisă activitatea operatorilor economici de a desfășura activități tip club/discotecă. De asemenea, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun”, explică polițiștii vâlceni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: stirileprotv.ro

Politica