vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trică, dar afară de la FCU Craiova! 8 jucători puși pe liber!

Familia Mititelu a decis înlăturarea antrenorului promovării! „Cu Trică în prima ligă” rămâne doar un banner al Peluzei Sud 97.

Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece. După ce i-a făcut campioni în B, Eugen Trică își încheie prematur aventura pe banca tehnică a FCU Craiova. Alături de antrenor, clubul oltean a anunțat și încetarea înțelegerilor cu 8 jucători. „Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră”, se arată în comunicatul emis luni de gruparea olteană. 
Într-o declarație dată pentru Prosport, Trică a spus că nu se va mai întoarce vreodată pe banca tehnică a formației craiovene: „Știu că e bine ca niciodată să nu zici niciodată, dar eu cred că nu voi mai antrena această echipă. Eu nu sunt Napoli, să revin de 7 ori. Am revenit o dată, am dus echipa în prima ligă și cu asta s-a terminat. Voi merge alături de băieții din galerie la meciuri, dacă voi fi în Craiova, voi susține echipa, dar pe bancă nu voi mai fi acolo. Pot spune că mă despart de club în condiții amiabile, oamenii au promis că vor achita tot ce au de achitat și sunt convins că sunt de cuvânt”.
Imediat după meciul cu Dunărea Călărași, la petrecerea promovării de la stadion, suporterii de la Peluza Sud 1997 au afișat un banner pe care scria: „Cu Trică în prima ligă”. Mititelu nu a împărtășit opinia ultrașilor și nu a mai prelungit înțelegerea cu antrenorul ce a reușit două promovări la rând, din C în B și din B în A.
În stagiunea recent încheiată, echipa lui Mititelu a avut 4 antrenori. Pregătirea a făcut-o Eugen Trică, dar acesta nu a prins prima etapă. În locul său a fost instalat Nicolo Napoli, care a fost dat afară după ce a bătut Rapidul cu 5-0 la Severin pentru a fi ridicat la rang de principal preparatorul Vasilică. Acesta a fost înlocuit în iarnă cu Ovidiu Stângă, schimbat, în urma unor rezultate dezastruoase, de Trică.

Politica