joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean, prins de poliție în timp ce încerca să scoată din șanț o mașină furată

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Bustuchin, a fost surprins de polițiștii gorjeni în timp ce încerca să scoată o mașină dintr-un şanţ. Acesta ar fi sustras autoturismul din comuna Baia de Fier și a prins curaj după ce s-a îmbătat.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta ar fi sustras autoturismul din comuna Baia de Fier, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se deplasa pe D.J. 675/C Bustuchin, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a izbit o schelă metalică, provocând avarii pe partea laterală dreapta spate a autoturismului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Polițiștii au stabilit că bărbatul are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Autoturismul a fost restituit proprietarei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autoturism, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului și are dreptul de a conduce anulat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica