joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferi din Olt, prinși drogați la volan

Doi bărbați din Caracal, respectiv Potcoava, au fost depistați de polițiștii olteni în timp ce conduceau sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Aceștia au fost văzuți miercuri, la diferență de câteva ore, conducând pe drumurile din județ.

„La data de 19 mai a.c., în jurul orelor 21.00, în timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii din cadrul Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Deveselu au observat un autoturism condus sinuos pe Drumul Județean 542, pe raza localității Redea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. Poliţiştii l-au testat pe acesta cu aparatul Drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive. (…)

În aceeaşi zi, pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava au fost depistat un bărbat, de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Olt.     

Ambii conducătorii auto au fost conduși la spital pentru a le fi prelevate mostre biologice. Totodată, în ambele cazuri, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, continuând cercetările.

foto: ziarharghita.ro

Politica