duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Șumudică, în cărți pentru banca tehnică a CSU Craiova!

Contraperformanța din play-off îl poate costa postul pe grecul Marinos Ouzounidis

De când a intrat în fotbal, Mihai Rotaru a obținut cu echipa sa, an de an, clasări mai bune. Mai puțin în actuala stagiune, când tremură pentru locul 3, după ce în precedenta ediție de campionat, CSU se încorona, onorific, vicecampioană a României. Ratarea Cupei ar echivala cu ratarea Europei, pentru prima oară în ultimii ani. Condiții în care, cel mai probabil, Ouzounidis ar zbura din Bănie.  

În pole-position pentru preluarea băncii tehnice a formației oltene ar fi Marius Șumudică. Fostul antrenor al lui Rizespor și-a schimbat în patru luni discursul. În ianuarie, Șumi anunța că nu vine în Bănie pentru că nu vrea să strice prietenia cu Rotaru: „Nu se pune problema să mă întorc acum în România, singura discuție pe care am avut-o așa, de fapt, mai mult amicală, ca și prieten, a fost cu Rotaru. Rotaru este prietenul meu, un băiat deosebit, un băiat care îl respect (…) Deocamdată discuția asta a fost… «Șumi, suntem prea buni prieteni și nu vreau să ne certăm». Îi zic «aceleași lucruri le gândesc și eu în momentul de față». Nu m-aș fi întors decât la Craiova, singura la care m-aș fi întors”.
În aprilie însă, Șumudică vorbea despre o întoarcere în fotbalul românesc: „Nu exclud o revenire în Liga 1, dar la o echipă care se bate la trofee. Am avut ofertă cum m-am întors în Turcia, dar din zona retrogradării. Cu tot respectul pentru ele, nu că aș fi ajuns eu să am cine știe ce pretenții, dar nu mă vedeam la momentul respectiv acolo. Dacă m-aș întoarce, m-aș întoarce la o echipă cu un proiect bine stabilit și care să-și dorească să facă performanță”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fire colerică, Marius Șumudică l-ar putea ajuta pe Rotaru și în noua conjunctură, cu două echipe ale Craiovei în prima ligă, care revendică palmaresul și istoria. Șumi ar putea fi o nouă voce care să susțină proiectul celor de la CSU Craiova.

În ceea ce-l privește pe Ouzounidis, fostul arbitru Ion Crăciunescu a spus că acesta ar fi lucrat de jucători: „Sunt niște motive speciale de arată așa de rău. Știu și eu niște zvonuri. Nici despre Ouzounidis nu mai sunt așa informații foarte, foarte bune în ceea ce-l privește. Se pare că e un grup de jucători care își face mendrele cum vrea. E ceva extrem de misterios, ori joacă extraordinar, ca în cele două partide, ori sunt la pământ de nu-i mai recunoști. Un grup de vreo 3-4 jucători, unii sunt și de la echipa națională. Mai sunt și alții care fac parte din grup. Se pare că ei fac legea acolo”.
Marinos Ouzounidis a ajuns pe banca tehnică a celor de la CSU Craiova la începutul lui februarie 2021 și mai are contract cu formația din Bănie până pe 30 iunie 2022. Antrenorul grec a condus 20 de meciuri în care a înregistrat 9 victorii, șase remize și cinci înfrângeri.

Politica