marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Polițist craiovean, lovit în față de un șofer beat

Polițiștii craioveni, alături de un elev aflat în practică, au depistat în trafic un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 31 de ani a fost prins la timp, după ce a intrat într-o curte din zonă. Mai mult, în momentul în care oamenii legii l-au încătușat pe bărbat, acesta l-ar fi lovit cu capul în zona feței pe unul dintre polițiști.

Evenimentul a avut loc luni, pe strada Șoseaua Popoveni din municipiul Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poliţiştii au reuşit prinderea conducătorului auto, care în momentul încătuşării ar fi lovit cu capul în zona feţei unul din poliţişti.

Ulterior, cel în cauză a fiind condus la sediul secţiei pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 31 de ani din Craiova.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, a fost înștiințat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Video: https://www.facebook.com/watch/?v=521373948889949

Politica