luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prefectul de Gorj, în vizită la centrele de vaccinare din județ

Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan-Morega, a vizitat centrele de vaccinare de la Rovinari, Turceni, Turburea şi Târgu Cărbuneşti. Acesta s-a declarat încântat de organizarea de care medicii au dat dovadă și spun că toată lumea trebuie să facă un efort, pentru ca vacanța să fie una liniștită.

„Vacanţa se apropie şi trebuie să facem cu toţii un efort pentru a ne bucura aşa cum se cuvine de zilele libere. Soluţia o reprezintă vaccinarea. Am vizitat astăzi centrele de vaccinare de la Rovinari, unde se desfăşoară un maraton în privinţa imunizării, Turceni, Turburea şi Târgu Cărbuneşti”, a spus Corneliu Răducan-Morega.

Prefectul de Gorj susține că totul se desfăşoară în mod normal și că sunt doze suficiente de vaccin, iar personalul este instruit în mod corespunzător: „Din discuţiile pe care le-am avut cu personalul medical de la centrele vizitate am constatat că nu s-a înregistrat nicio reacţie adversă, un motiv în plus ca gorjenii să meargă să se imunizeze. Le mulţumesc cadrelor medicale pentru implicarea de care dau dovadă în combaterea pandemiei”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica