joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Vremea se răcește, începând de joi

Meteorologii anunță vreme caldă în primele zile ale acestei săptămâni, care însă va fi urmată de o răcire începând de joi, 13 mai. Iată care este prognoza pentru următoarele două săptămâni, în perioada 10- 23 mai.

Oltenia

În primele două zile ale intervalului, temperaturile diurne vor fi în creștere ușoară, până la valori medii în jurul a 23 de grade. Apoi, în data de 13 mai, maximele termice vor marca o scădere spre medii de 19…20 de grade. În a doua jumătate a primei săptămâni, temperaturile maxime vor fi din nou în creștere treptată spre valori, în medie, de 25…26 de grade, iar până spre sfârșitul intervalului vor mai fi ușoare variații și media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul a 24 de grade. Temperaturile minime vor avea tendința de creștere de la valori medii de 6…7 grade în prima dimineața, până la aproximativ 12 grade, la începutul celei de-a doua săptămâni. Ulterior, variațiile termice nocturne nu vor fi semnificative, iar media acestora va fi de 11…13 grade. Probabilitatea pentru averse, posibil mai însemnate cantitativ, va fi mai mare în zilele de 12 și 13 mai și în jurul datei de 18 mai.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte

Intervalul va debuta cu temperaturi diurne în creștere, până la valori medii de 15 grade. În intervalul 11-13 mai, temperaturile maxime vor marca o scădere, spre 9…10 grade, în medie. După data de 14 mai, valorile maxime vor crește și, până la sfârșitul intervalului, deși vor mai fi ușoare variații, media acestora se va menține la 13…15 grade. Temperaturile minime vor avea variații pe parcursul celor două săptămâni, iar media acestora se va situa între 3 și 7 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în intervalul 16-19 mai. Probabilitatea pentru averse, posibil însemnate cantitativ, se va menține ridicată după data de 12 mai. Pe crestele montane înalte vor mai fi posibile precipitații mixte.

Politica