duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Start prost în play-off! „Nu s-a făcut gaură în cer!”

CSU pierde teren în lupta pentru supremație în Liga 1, dar conducătorii dau impresia că sunt liniștiți

Play-off-ul a început cum nu se poate mai rău pentru echipa lui Rotaru. A încheiat la egalitate, alb, cu Sepsi, pe Oblemenco, în timp ce contra-candidatele la titlu au câștigat: FCSB a întors cu Botoșani și s-a impus cu 2-1, în vreme ce CFR Cluj a obținut un succes categoric cu Clinceni, scor de neprezentare. Astfel încât, diferența dintre primele două clasate și CSU a devenit de 6, respectiv 5 puncte după prima rundă a play-off-ului.
Sorin Cârțu, președintele grupării oltene, într-o declarație dată pentru Fanatik.ro, spunea că nu e atât de catastrofal startul lui Bancu și compania în bătălia pentru titlu: „Cum să nu credem în șansele la campionat? A trecut doar un meci. Nu s-a făcut gaură în cer că nu am câștigat meciul cu Sepsi. Trebuie să vedem și ce vor face celelalte echipe. Mai sunt multe jocuri până la finalul campionatului. Sunt nouă meciuri și 27 de puncte puse în joc, ne jucăm șansa. Nu seamănă niciun meci unul cu altul. Pentru obiectivul nostru final, ne trebuie niște victorii, dar o să vină și ele, probabil. Nu a fost să fie aseară, cu Sepsi”.
Mitică Dragomir o scoate însă deja pe formația alb-albastră din lupta pentru titlu: „CFR Cluj a jucat bine, Craiova are multe accidentări. Când joacă cu cineva important apărarea face greşeli, în afară de Constantin, ceilalţi sunt mieluşei. La unii jucători de la Craiova le lipseşte valoarea. CFR şi FCSB vor lupta categoric pentru titlu, mai ales CFR, au şi antrenor şi au bătrânii ăștia care ştiu să ţină de rezultat, e echipă serioasă pentru nivelul României”.

Play-off , etapa 1
CSU Craiova – Sepsi 0-0
FCSB – Botoșani 2-1
CFR Cluj – Academica 3-0

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clasament
1. FCSB 1 1 0 0 2-1 36
2. CFR Cluj 1 1 0 0 3-0 35
3. CSU Craiova 1 0 1 0 0-0 30
4. Sepsi 1 0 1 0 0-0 24
5. Academica 1 0 0 1 0-3 22
6. Botoșani 1 0 0 1 1-2 21

Politica