miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acțiune de împădurire, la Bucovăț

Asociația Principele Nicolae organizează duminică, 11 aprilie, o acțiune de împădurire în localitatea Bucovăț, Dolj.

Proiectul intitulat „Codrii de Mâine” își propune ca primăvara aceasta să fie împăduriți 5000 mp, terenul ales de data aceasta fiind cel din Bucovăț. Pe parcursul acțiunii, membrii ONG-ului vor pune la dispoziția participanților apă, dar și o gustare.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, doar o sută de persoane vor putea lua parte la activitățile de duminică. Înscrierea la eveniment se face pe baza unui formular: https://forms.gle/1Dfas1FQTYRMmQBQ9

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Momentul mult așteptat de noi toți a sosit! Proiectul „Codrii de Mâine” revine în această primăvară. Avem o deosebită plăcere să anunțăm că în această duminică, 11 aprilie, vom planta o suprafața de 5000mp în localitatea Bucovăț, jud. Dolj. Asociația Principele Nicolae vă va pune la dispoziție atât echipamentul necesar cât și apa și o gustare”, au transmis reprezentanții asociației.

Organizarea evenimentului este susținută de comunitatea locală, dar și de sponsorii Affiche Digital Printing, Prestige Boutique Hotel Craiova și Tuca Zbarcea & Asociații.

Politica