miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscopul zilei, 5 aprilie 2021. Se complică relațiile cu cei dragi pentru Scorpioni

Berbec

Este o zi care te va ajuta să-ți stabilești corect prioritățile, cu condiția să vrei și tu acest lucru. Este important să ții cont de părerile celor din jur, dar să nu le consideri mai valoroase decât ale tale.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Planurile ți se par acum umbrite foarte serios și ai vrea să le schimbi. Cele mai bune alegeri vin din experiență, dar și din acea parte a ființei tale care poate fi optimistă atunci când trebuie.

Gemeni

Ești tentat să tratezi cu răceală anumite persoane, din motive care au legătură cu banii sau bunurile. Poate că nu e cea mai bună alegere, pentru că ai nevoie ca acei oameni să coopereze cu tine.

Rac

Vei avea posibilitatea de a reveni la gânduri mai bune, inclusiv în legătură cu o colaborare sau o relație de parteneriat, chiar dacă lucrurile nu merg, deocamdată, așa cum ai sperat.

Leu

Orice efort suplimentar pe care-l faci la serviciu poate fi considerat o investiție, pentru că poate duce nu doar la o experiență profesională mai bogată, dar și la o relație mai bună cu cei din jur.

Fecioară

Este un moment bun pentru a cântări cu mai mare atenție deciziile pe care le ai de luat. Există o problemă legată de cineva drag, de tine depinde cum și când se va rezolva.

Balanță

S-ar putea să te lași prins în propriile gânduri care te îndeamnă la pesimism, dar să-ți dai seama, la timp, că nu-ți folosește la nimic acest lucru și să te oprești.

Scorpion

Se pot complica relațiile cu cei dragi din cauza unor informații care ajung la tine de la cei din anturajul apropiat. Este important să îți dai seama ce poate fi adevărat și ce nu, din ceea ce ți se spune.

Săgetător

Se pune problema unui câștig din munca proprie, dar poate fi necesar să ajungi la un compromis cu cineva din familie. Sfaturile care vin de la cei dragi sunt valoroase.

Capricorn

Ai tendința de a te amăgi cu impresia că cei dragi vor fi alături de tine de fiecare dată când le ceri acest lucru. Dar știi și tu că e doar o impresie care va dispărea la confruntarea cu realitatea.

Vărsător

Chiar dacă încerci, pe față sau nu, să recapeți controlul asupra unor situații care pot să îți aducă privilegiile pierdute înapoi, șansele sunt minime. Te blochezi singur, de fapt.

Pești

Șansa e de partea ta, chiar dacă nu pare, și ar fi bine să evaluezi cât poți tu de bine tot ce ajunge la tine astăzi, ca să te asiguri că nu vei pierde din cauza neatenției.









Politica