vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Municipiul Târgu Jiu este pe platforma Street Art Cities

Municipiul Târgu Jiu este pe platforma Street Art Cities, acolo unde a fost creată o hartă virtuală ce cuprinde toate lucrările realizate cu ocazia festivalului StradArt.  Primarul orașului, Marcel Romanescu, s-a declarat încântat de faptul că târgujienii sunt în atenția celei mai mari comunități de artă stradală din lume.

„Suntem în atenția celei mai mari comunități de artă stradală din lume, prin eforturile celui ce este cu adevărat sufletul festivalului pe care îl organizăm în fiecare an la Târgu Jiu, Adrian Oniga.  Găsim lucrările de la Târgu Jiu și pe platforma Google Maps, iar festivalul a reușit spargerea unor bariere, eliminarea unor clișee, schimbarea ireversibilă a unor zone din oraș. Pentru că despre asta este vorba, în esență, în toate eforturile pe care le depunem: schimbarea radicală a orașului, spargerea de bariere, eliminarea unor metehne și percepții”, a spus Marcel Romanescu.

Edilul din Târgu Jiu crede că prin astfel de acțiuni, cetățenii orașului vor fi mai uniți: „Unim oameni, îi aducem unii lângă alții, tot mai conștienți de ceea ce suntem, de fapt, cu toții: cetățeni ai municipiului Târgu Jiu. Și vrem ca acest oraș să devină acea localitate de care să fim, cu toții, mândri!”, a mai spus primarul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica