vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii vâlceni se vaccinează împotriva Covid-19

Peste 170 de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, se vor vaccina împotriva Covid-19,  până pe 16 martie 2021.    

„Jandarmii vâlceni au înțeles necesitatea vaccinului  și că acesta reprezintă o modalitate sigură și eficientă prin care se pot proteja atât pe ei cât și pe cei din jur. Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând la normalitate, să scăpăm de restricții și să revenim la viața pe care o aveam înainte de pandemie! Recomandăm în continuare ca cetățenii să respecte măsurile de protecţie sanitară şi distanţare socială!”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Vâlcea.

Până la finalul săptămânii trecute, în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vâlcea, au fost vaccinate  20.849 de persoane, atât din etapa I –  personal medico-sanitar, cât și din etapa a II-a dedicată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu afecțiuni cronice și personalului din domenii de activitate esențiale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Referitor la vaccinul AstraZeneca lotul ABV 2856, vă comunicăm ca la nivelul județului Vâlcea au fost retrase două flacoane din vaccinul cu lotul menționat, care se mai găseau într-un centru de vaccinare din județ. Flacoanele au fost aduse și depozitate separat în depozitul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea. Pe tot parcursul deplasării a fost respectat lanțul de frig”, au informat autoritățile din Vâlcea.

Politica