vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 19 ani ucis în accident

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața într-un accident produs în această seară, în Moțăței, Dolj. Accidentul a fost provocat de un șofer care consumase alcool.

„În această seară, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 561 A, pe raza localității Motăței s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un barbat, de 36 de ani, din Motoței, pe DJ 561, pe raza localității Moțăței, din direcția Plenița către Bailești, a lovit din spate un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, care a fost proiectat într-un alt autoturism care era stationat într-o parcare și ulterior s-a răsturnat.
În urma evenimentului rutier, din pacate, a rezultat decesul tânărului de 19 ani.
Celălalt conducator auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.”- IPJ Dolj
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, mai anunță IPJ Dolj.

Politica