vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 14 martie 2021. Capricornii fac eforturi să câștige încrederea celor din jur

Berbec

Berbecii sunt campioni la organizare, pe final de săptămână, și niciun detaliu nu le scapă din vedere. De la curățenie prin casă și până la pregătirea unei petreceri, nativii din Berbec par că au dat milităria jos din pod.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii care trebuie să dea o veste rea ar face bine să aleagă cuvintele cu grijă. Uneori, modul în care comunică are un mai mare impact decât informația propriu-zisă, așadar se recomandă calm, diplomație și, de ce nu, căldură.

Gemeni

Gemenii ar putea realiza, cu surprindere, că ceea ce considerau a fi o relație de prietenie ascunde de fapt mult mai mult sentimente, iar dincolo de calmul aparent se adună o mică furtună.

Rac

Zi plină de entuziasm pentru nativii Rac. Descoperi că ești foarte telentat la desen și reușești să pui pe foaie schița unui proiect de suflet la care lucrezi de ceva vreme. Un prieten este atras de ceea ce tu vrei sa construiești și îți dă o mână de ajutor. Ideile care vin pe parcurs vor contura și mai frumos proiectul pentru care îți dedici tot timpul liber. 

Leu

O relație zguduită recent din cauze financiare nu e ceva ce ar trebui să tratezi cu ușurință. Doar pentru că banii ar putea fi un subiect dureros pentru tine nu înseamnă că nu ar trebui să fie un subiect de conversație.

Fecioară

S-ar putea să fie greu să ieșiți pe ușă dimineața, dar ar trebui să vă bucurați apoi până după-amiază. O cantitate surprinzătoare de energie, combinată cu câteva ore neașteptate de timp liber, vă va inspira să faceți ordine.

Balanță

Pentru Balanţe este ziua potrivită în care să-şi surprindă persoana iubită cu un cadou, chiar dacă nu este o ocazie specială. Poate fi pasul decisiv pentru reaprinderea pasiunii dintre voi, mai ales dacă au existat probleme în ultima perioadă. Nu trebuie să faceţi cadoul de dragul aprecierii ci doar pentru a arăta că sunteţi dispuşi să vă deschideţi sufletul, indiferent de circumstanţe.

Scorpion

Nativii Scorpioni sunt pregătiţi pentru o călătorie de scurtă durată. Cel mai bine ar fi să încercaţi să revedeţi un loc cu multă însemnătate şi pe care poate nu l-aţi mai văzut de mult, eventual locul în care vă jucaţi în copilărie. Profitaţi de moment pentru a cugeta asupra trecutului şi a vedea unde aţi ajuns, în viaţă, faţă de unde speraţi să ajungeţi în urmă cu câţiva ani.

Săgetător

Săgetătorii caută nod în papură la orice și sunt foarte suspicioși. Alungă temerile inutile din mintea sau din sufletul tău, pentru că direcţia în care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum şi se pare ţie.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn se vor simţi, în multe împrejurări, în plus. Vei avea acest sentiment mai ales în relaţiile profesionale, iar asta te va frustra foarte tare. Sfatul astrelor pentru tine este să nu disperi, ci să încerci, pe cât posibil, să le demonstrezi tuturor că pot să aibă încredere în tine și că îți meriți rolul în echipă.

Vărsător

Vărsătorii primesc o veste proastă care le strică toată ziua. Ai impresia că ţi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare te întristează din ce în ce mai mult până ajungi în faţă renunţării.

Pești

Peștii nu se pot detașa, o emoţie din trecut încă îi influențează. Te năpădesc nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta.

Politica