joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Premierul dă asigurări că nu va fi lockdown de Paști: „revenim la normalitate dacă vom continua să fim responsabili”

Premierul Florin Cîțu afirmă, într-o postare pe Facebook, că „revenim la normalitate dacă vom continua să fim responsabili” și dă asigurări că nu va fi lockdown de Paști.

„Revenim la normalitate, împreună, dacă vom continua să fim responsabili! În luna martie primim 2.6 milioane doze de vaccin. În luna aprilie primim cel puțin 3.1 milioane doze de vaccin. Am avut grijă să aloc resursele necesare ca până la finalul lunii septembrie să avem cel puțin 10.4 milioane de români vaccinați cu ambele doze de vaccin”, a scris Florin Cîțu.

„Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown. Am promis că ținem România deschisă de Crăciun și de Revelion, ne-am ținut de cuvânt. Vă asigur că așa va fi și în perioada Sărbătorilor de Paște”, a mai spus premierul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Președintele  Klaus Iohannis a anunțat că starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, toate restricțiile în vigoare urmând a fi păstrate. ”Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme, probabil de la orele 22.00. Nu avem în vedere un lockdown de Paști”, a precizat șeful statului.

Politica