sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clinceni, bestia nera pentru CSU!

Formația ilfoveană le-a luat patru puncte oltenilor în sezonul regulat

Ouzounidis nu e adeptul teoriei potrivit căreia echipa câștigătoare nu se modifică. Grecul face schimbări în toate compartimentele, comparativ cu 11-le aliniat în meciul calificării în sferturi, disputat la Botoșani. Astfel, Vătăjelu, Marius Constantin, Bic și Cîmpanu sar din schema gândită de strategul grec, locul lor fiind luat de Vlădoiu, Papp, Mateiu și Bărbuț.
CSU pornește cu piciorul pe accelerație meciul de la Călărași, tonul îl dă Cicâldău, cu un șut de la peste 20 de metri, care-l întinde pe Vâlceanu. Duelul se repetă, iar portarul ilfovenilor reține de această dată, fără prea mari emoții. Cicâldău este cel mai periculos din tabăra olteană, iar după ce fostul coechipier Gardoș îl blochează în primă fază, mingea îi revine, iar șutul din interiorul careului mic e respins de portar. Cea mai mare șansă a reprizei o are Bărbuț, al cărui șut deviat de închizătorul Ventura trece agonizant pe lângă poarta gazdelor. La cabine se intră la egalitate.
Oltenii încep tare și partea secundă. Sunt primii la minge, dar nu mai găsesc lejer culoare spre poarta adversă. Încearcă nou intratul Cîmpanu, șutul e însă anemic. Gazdele dau replica prin Rusescu, în urma unui corner, Pigliacelli e la post și respinge. Portarul oltenilor parează în față bomba lui Rusescu din lovitură liberă, mingea ajunge la Pashov care trage, din poziție ideală, mult peste poartă. Meciul se încheie cum a început, 0-0. Astfel, având în vedere înfrângerea de pe Oblemenco, CSU câștigă un singur punct din 6 în fața celor de la Clinceni.

Clinceni – CSU Craiova           0-0
Stadion: „Ion Comșa” (Călărași)
Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Bilali, Gardoș, Pârvulescu – Cordea, Ventura, L. Dumitriu, Popa (77 Tănase) – Chunchukov, Longher (4 Rusescu). Antrenor: Ilie Poenaru.
Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (90 Vătăjelu), Papp, Bălașa (46 M. Constantin), Bancu – Nistor, Mateiu – Bărbuț (46 Cîmpanu), Cicâldău, Baiaram (65 Mamut) – Ivan. Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica