vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fedele, fotbalistul ce l-a ajutat pe Rotaru să-și respecte promisiunea față de suporteri

Patronul alb-albaștrilor din Liga 1, Mihai Rotaru, a promis că va face maxim 3 transferuri în această iarnă și așa a făcut. CSU a anunțat, luni seara, că mijlocașul Matteo Fedele revine în Bănie: „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat cu un contract valabil până în anul 2024 cu mijlocașul Matteo Fedele. Bine ai revenit, Matteo și mult succes în tricoul alb-albastru!”, se arată în comunicatul oltenilor.
Elveţianul Fedele a jucat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la echipe precum FC Sion (27 de meciuri şi un gol marcat), Grasshoppers (12 meciuri), Carpi (11 meciuri), Bari (25 de meciuri şi 4 goluri marcate), Foggia (9 meciuri) şi Cesena (14 meciuri şi un gol marcat). Matteo a bifat 49 de partide în Serie B, 38 de jocuri în prima ligă a Elveţiei şi 8 meciuri în Serie A. În sezonul competiţional 2017-2018 a evoluat în 23 de partide din Serie B, reuşind să marcheze un gol pentru Cesena.
Suporterii se așteptau ca Mihai Rotaru să procedeze la fel ca în toamnă, când a făcut mai multe transferuri în ultimul moment. Totuși, patronul echipei i-a anunțat că nu vor fi mai mult de 3 mutări, dar nu a spus nimic de numărul minim de fotbaliști pe care îi va aduce în Bănie: „Am spus că vom aduce maximum trei jucători, ăsta e scopul în continuare. Trebuie să ne întărim pe trei poziții. Cu un jucător suntem în discuții, el e în procedură de a se elibera de clubul lui anterior. Avem o înțelegere, financiar, cu durata contractului, tot, acum așteptăm să poată semna”, spunea Rotaru.
Totuși, patronul CSU Craiova a mai făcut câteva mișcări pe care le-a crezut utile pentru grup. Andrei Burlacu a fost reprimit la prima echipă, atacantul Ivan Mamut a fost cumpărat definitiv, iar lovitura de imagine dată de olteni a fost aducerea în Bănie a nepotului lui Ilie Balaci, Atanas Trică.

Politica