joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Târgu Jiu îi invită pe medici să se implice în acțiunea de vaccinare a populației

Medicii din județul Gorj sunt invitați de reprezentanții primăriei Târgu Jiu să se implice în acțiunea de vaccinare a populației.

„Medicii care doresc să se implice în acțiunea de vaccinare a populației sunt așteptați la Direcția de Patrimoniu pentru înscriere și semnarea unui contract. Amintim că Primăria Municipiului Târgu Jiu a amenajat două dintre centrele din oraș, unul la Stadionul Municipal, iar cel de-al doilea la Școală Gimnazială Constantin Brâncuși”, este mesajul Primăriei Târgu Jiu.

Săptămâna trecută, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susținea că cele două centre de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului funcționau impecabil. Edilul spunea că nu au fost întâmpinate problemele de care s-a vorbit în alte părți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am urmărit îndeaproape activitatea de vaccinare la nivelul municipiului și am primit reacții pozitive din partea cetățenilor care laudă modul în care personalul medical angajat al primăriei își face datoria. Nu exista întârzieri și nici cozi, totul decurgând așa cum a fost planificat”, a spus Marcel Romanescu.

Noi centre de vaccinare vor fi deschise în județul Gorj în luna februarie. Oamenii s-au programat pentru imunizare, iar autoritățile încearcă să ia toate măsurile ca procesul de vaccinare să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

Politica