sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gorjean fără mască, amendat de poliție și bătut de agenții de pază

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Târgu Jiu, a fost bătut de doi agenți pază ai unui local din oraș. Poliția a intervenit, dar din spusele oamenilor legii, târgujianul a fost amendat pentru că nu purta mască. Acesta ar fi fost și motivul pentru care ar fi fost bătut.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost agresat de doi agenți de securitate. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 36 de ani, din localitate, în timp se afla în fața unui local public, de pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi fost lovit de doi agenți de securitate, unul în vârstă de 21 de ani, din Târgu Cărbunești și celălalt de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu”, se arată într-un comunicat ai IPJ Gorj.

Victima nu a solicitat prezența ambulanței la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiștii au luat măsura sancționării bărbatului de 36 de ani, cu amendă de 500 lei, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție, acesta fiind și motivul conflictului pe care acesta l-a avut cu agenții de pază și protecție”, au mai transmis polițiștii gorjeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

spot_img
spot_img

Politica