duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tiberiu Horaţiu Gorun, noul secretar general al Guvernului

Tiberiu Horaţiu Gorun va ocupa funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Decizia a fost luată de  prim-ministrul Florin Cîţu și a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial. Înainte de a primi noua funcție, Gorun  ocupa poziția de Secretar general adjunct al Ministerului Finanţelor.

În noua funcție, Tiberiu Horaţiu Gorun va avea rolul de a asigura derularea operaţiunilor tehnice aferente actelor de guvernare, rezolvarea problemelor organizatorice, juridice, economice şi tehnice ale activităţii Guvernului, precum şi reprezentarea Guvernului în faţa instanţelor judecătoreşti.

Gorun are în CV mai multe poziții de conducere, pe care le-a ocupat în ultimele două decenii. Fost şef la tinerilor liberali din Gorj în anii 2000, acesta a ocupat funcțiile: Director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj, Subprefect la Instituţia Prefectului – Judeţul Gorj sau Secretar general adjunct al Ministerului Finanţelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Având în vedere că noul Secretar general al Guvernului vine din Sport și Tineret, cei din domeniul nostru de activitate își pun speranțele în sprijinul pe care îl va putea oferi fostul Director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj, Horaţiu Gorun”, scrie Sindicatul Național Sport și Tineret.

foto: sindicatmts.ro

Politica