joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A intrat cu tractorul în șanț și a băgat o femeie în spital

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Pui, județul Hunedoara, s-a urcat băut la volanul unui tractor și a intrat cu utilajul într-un șanț. În urma impactului, o femeie, pasageră în vehicul, a fost rănită și a fost nevoie să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza localității Pârâu de Vale a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 36 de ani, din comuna Pui, județul Hunedoara, în timp ce conducea un tractor forestier (TAF) neînmatriculat și neînregistrat în circulație, pe DC 121, din direcția Pârâu de Pripor către Pârâu de Vale, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu vehiculul într-un șanț. În vehicul se mai aflau doi bărbați și o femeie, de 36 de ani, din județul Hunedoara, aceasta suferind leziuni în urma evenimentului rutier, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat ulterior de polițiști, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație 0,86 mg/l alcool în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, spun polițiștii gorjeni.

Politica