miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident teribil în Dolj

UPDATE/Conform ISU Dolj, șoferul, un tânăr de 25 ani, a fost scos din mașină, însă tot ce au putut face medicii a fost să constate decesul.

IPJ Dolj informează: „În această seară polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 5 F s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit ca un autoturism condus de bărbat de 25 de ani, din Lupeni, Hunedoara, dinspre Cârcea spre Pielesti, a intrat în coliziune cu semiremorca unui tir oprit pe în afara părții carosabile, semnalizat corespunzător.
În urma impactului, bărbatul, care era singur în autoturism, din pacate, a decedat.
La fața locului au fost prezenți un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dolj și o ambulanță din cadrul SAJ Dolj.
În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă si continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”.
Se va face și o expertiză medico-legala pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

_____

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un autoturism s-a facut praf sub remorca un TIR tras pe marginea drumului, pe varianta de ocolire Cârcea – Craiova, spre Pielesti. Martorii spun ca soferul autoturismului înmatriculat în Hunedoara nu a supraviețuit. TIR-ul ar fi fost tras pe dreapta de mai multe ore și ar fi fost semnalizat corespunzător, mai spun oamenii aflați la fața locului.

Poliția face cercetări. ISU Dolj a trimis o ambulanță și un echipaj de descarcerare la locul accidentului.

Revenim cu detalii.

Sursa foto: facebook Info Trafic Craiova si Dolj

Politica