marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Un gorjean băut și-a bătut fiica și fosta soție

O femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a cerut ajutorul polițiștilor gorjeni după ce ar fi fost bătută de fostul soț. Totodată, bărbatul și-ar fi agresat și fiica în vârstă de 23 de ani.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan generat de consumul de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra fostei soții și fiicei sale, de 23 de ani, din aceeași localitate”, informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile. Nu a fost singurul astfel de caz din județul Gorj în urma căruia oamenii legii au luat aceste decizii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o femeie, de 30 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că a fost lovită de soțul său: „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Săulești, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

spot_img
spot_img

Politica