duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la SCJU Craiova

O femeie a fost lovita de o mașină, în această seară, în zona unei treceri de pietoni de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova. Femeia acuză dureri de șold și a fost preluata de medicii de la SCJU.

„Este vb de un pieton care ar fi fost accidentat la trecerea de pietoni. La sosirea echipajului medical au constatat ca victima este conștientă, cooperanta și că o doare soldul.” – ISU Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, victima este o craioveanca de 57 ani. Femeia traversa strada la 10 metri de trecerea de pietoni cand a fost accidentata.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În această seară, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Mai din Craiova a avut loc un accident de circulație.
La fața locului s-au deplasat polițistii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Craiova a accidentat o femeie de 57 de ani din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public la aproximativ 10 m de marcajul pietonal.
Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale fiind conștientă și cooperantă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”-IPJ Dolj

Politica