joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drăgușin putea juca în Bănie, dar Rotaru s-a zgârcit la câteva mii de euro!

Radu Drăgușin a debutat pentru Juventus Torino în Liga Campionilor. Jucătorul ar fi putut ajunge la CSU Craiova, dar mutarea a picat.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, internaționalul român de tineret care a debutat miercuri în Liga Campionilor pentru Juventus Torino, a dezvăluit că acesta ar fi putut juca la CSU, dar Rotaru nu a vrut să plătească în schimbul său 50.000 de euro. La Sport.ro, Manea a spus: „Îl debutează Juventus în Champions League și el nu are cinci meciuri la naționala de tineret! Nu cred că suntem fricoși, ci sunt mulți care nu se pricep. Când l-am dus în Italia, era un scouter de la FCSB, nu dau nume. Îmi zicea ‘Domne, ce o fi văzut Juventus la Drăgușin ăsta? Că eu am trei mai buni ca el!’. L-am sunat acum și i-am zis ‘Dă-mi-i mie să îi semnez pe ăia trei! Unde sunt, dacă sunt mai buni ca ăsta?’. ‘Domne, cred că m-am înșelat’. La un jucător trebuie să vezi potențialul, nu doar ce poate în prezent. Craiova nu a vrut să dea 50.000 de euro pe el, FCSB-ul la fel, vorbeau să dea câteva zeci de mii. Și a venit Juventus și a dat 260.000 de euro”.
Despre situația jucătorului la Juventus, Manea a spus: „El a costat 260.000 de euro, nu mai există nicio sumă de plată pentru debut așa cum s-a scris în presă. Academia Regal Sport și continuatoarea sa, Centrul de Performanță Rapid, nu trebuie să mai primească niciun ban de la Juventus. O să mai ia Rapidul, în cazul în care se transferă în altă parte, 5% din suma de transfer ca taxă de solidaritate. În cazul în care nu rămâne la Juventus, costul e de doar 270.000 de euro, grila de formare, adică aproape cât au plătit torinezii pe el la 16 ani. Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000… A jucat aseară în Champions League cu 3.500 de euro salariu. Nu e o chestie de bani, dar poți să vezi cât de mult îl apreciază văzând cât e dispus clubul să îl plătească. Dacă are valoare de echipa mare a lui Juve, atunci cred că poate avea salariu și 1 milion de euro, cât are un jucător de prima echipă la ei, asta e cel mai mic salariu. Nu avem 20 de jucători la nivelul ăsta și eu trebuie să am grijă de el, să îl protejez și să îi protejez interesele”.

Politica