Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Bărbat din Slatina, trimis în arest pentru că a refuzat să poarte masca de protecție

Publicat

pe

Un bărbat de 48 de ani din Slatina care a refuzat să poarte masca de protecție, a fost arestat de polițiști după ce a devenit violent cu aceștia. Incidentul s-a petrecut pe strada Libertății, din Slatina. La solicitarea forțelor de ordine privind legitimarea bărbatului care nu purta masca de protecție, acesta a devenit agresiv în limbaj, dar și fizic, încercând să lovească unul dintre polițiști, scrie gazetanoua.ro.

Oamenii legii au procedat pentru încătușarea bărbatului impulsiv, moment în care acesta a opus rezistență. Slătineanul a încercat să lovească polițiștii cu capul în față și s-a împins peste unul dintre ei, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței. Având în vedere fapta comisă, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, „La data de 29 noiembrie a.c., bărbatul de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Continue Reading