miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu în localitatea Mălaia: un bărbat a fost scos din flăcări

Un bărbat a ajuns la spital după ce flăcările au cuprins rulota în care se afla. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului. Incidentul a avut loc în localitatea Mălaia, în weekend, în jurul orei 21.55.
Se pare că până la stingerea flăcărilor, materialele combustibile din rulotă, aflată la circa 5 m față de o construcție, au luat foc. Pagubele puteau fi mult mai grave și să pună în pericol chiar și viața salvatorilor, pentru că pe timpul intervenției a fost evacuată o butelie de aragaz.
Proprietarul rulotei, un bărbat în vârstă de 61 de ani, acuza dureri la membrul inferior drept. Până să ajungă pompierii, acesta a fost scos din rulotă de către fratele său, care locuia peste drum. Astfel a fost necesară și intervenţia echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a victimei.
Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este fumatul fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Politica