vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cultură de cannabis, găsită în locuința unui craiovean

32 de plante de cannabis și aproximativ un kilogram de muguri din aceeași plantă au fost descoperite în locuința unui tânăr din Craiova. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova, au efectuat mai multe percheziții în oraș, la data de 9 noiembrie 2020.

În urma acestora, o cultură de cannabis formată din 32 de plante și aproximativ un kilogram de muguri au fost găsite în casa unui tânăr de 22 de ani, pe care le depozitase în trei borcane, se arată într-un comunicat transmis de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

De asemenea, au fost reținute o instalație de întreținere a culturii, îngrășăminte pentru plante, 60 de ghivece, un grinder metalic, un pistol cu bile, precum și sume de 1 300 lei, respectiv 200 de euro, menționează reprezentanții BCCO Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tribunalul Dolj a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia, fiind cercetat sub aspectul ,,săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc.”

Perchezițiile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Andreea Tigoianu

Politica