marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Habemus antrenor! Habemus Papi!

Soluție low-cost gândită de Mihai Rotaru în bătălia pentru titlu

Mihai Rotaru a ales varianta de avarie și l-a instalat pe Corneliu Papură la cârma echipei sale. Este cel de-al treilea descălecat al lui Papi la gruparea din Bănie în ultimele sezoane. Potrivit prosport.ro, dacă va trece cu brio testul de coronavirus, Papi poate trage fermoarul treningului cu A1.
O singură problemă mai rămâne de rezolvat pentru patronul Rotaru. Conflictul dintre antrenor și doctorul Claudiu Stamatescu, care, de altfel, a fost motivul principal care a dus la demisia antrenorului în mai, anul acesta. Cei doi nu-și vorbeau direct, ci comunicau prin intermediari, antrenorul bănuindu-l pe medic că-i pune bețe în roate în implementarea planurilor. În acest moment, Stamatescu nu este la club, ci alături de Rădoi la echipa națională a României. Când acesta se va întoarce, Rotaru urmează să medieze neînțelegerile dintre cei doi.  
În anul competițional precedent, Corneliu Papură a condus echipa în două rânduri. A început sezonul ca principal, după ce i-a luat locul lui Mangia, a trecut apoi secund al lui Pițurcă. A revenit apoi ca principal în locul lui Piți, când a demisionat în urma problemelor cu Stamatescu.
„Domnul Papură şi-a dat demisia, noi am fost extrem de şocaţi, foarte trişti, foarte supăraţi, nu am luat în calcul această variantă. Din păcate s-a întâmplat. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină epidemie şi pe ultimele opt etape, la sfârşitul drumului. Nu ne-a trecut prin cap să-l schimbăm pe Corneliu Papură”, a declarat Mihai Rotaru la plecarea lui Cornel Papură.
Cu Papură la cârmă, CSU Craiova a înregistrat 13 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri în toate competițiile.

Politica