luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Simona Halep a scăpat de COVID-19 și se poate pregăti pentru Australian Open: „Să începem cu o pauză”

Simona Halep a scăpat de COVID-19! Românca a făcut anunțul pe o rețea de socializare și susține că este 100% recuperată: „100% recuperată!”, este mesajul transmis de Simona pe Twitter. Jucătoarea a traversat o perioadă destul de grea, dar și-a păstrat zâmbetul pe buze.
Halep își poate îndrepta atenția către Australian Open, primul Grand Slam de anul viitor. Pentru a primi acceptul de a participa la Melbourne, Simona și ceilalți jucători și jucătoare de tenis vor trebui să stea timp de 14 zile într-o bulă anti-COVID, anunță portalul The Age.
„Jucătorii vor veni aici la mijlocul lunii decembrie și se vor supune unei perioade de două săptămâni de carantină înaintea începerii verii. Vor avea patru-cinci săptămâni în care vor juca tenis. Toată lumea trebuie să completeze formularul, e necesar înainte de a primi viza. Fiecare jucător și jucătoare din top 100 și-a arătat dorința de a călători înspre Australia. Bula controlată timp de două săptămâni va reprezenta un mediu foarte strict. Obiectivul va fi să protejăm comunitatea, astfel încât jucătorii se vor putea deplasa doar de la hotel la terenuri și înapoi, într-un mediu sigur. Se vor face multe teste, scopul nostru este să fie cea mai sigură bulă din lume. După cele două săptămâni, jucătorii vor putea ieși și vor putea deveni membri ai comunității, pentru că sunt negativi și nu răspândesc COVID”, a spus Craig Tiley, directorul Grand Slam-ului Australian Open 2021, conform The Age.
Sportiva a avut chiar și un dialog cu antrenorul ei, pe Twitter:
– Simona Halep: „100% vindecată”
– Darren Cahill: „Așadar, putem începe pregătirea din pre-sezon?”
– Simona Halep: „Pentru prima dată în viața mea, super super-fericită să încep pregătirea. Cele 14 zile de izolare n-au fost ușoare”
– Darren Cahill: „Să începem cu o pauză…”
– Simona Halep: „Bună idee”.
Exemplu pentru generații întregi de români, Halep va începe pregătirea pentru următorul sezon, după ce a fost testată negativ. Simona nu a fost asimptomatică, dar nici nu a avut complicații prea mari din cauza infectării.
„Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine. Vom trece peste asta împreună!”, a spus sportiva în vârstă de 29 de ani, după ce a aflat vestea infectării.

Politica